top of page

KUNDEUDTALELSER

KUNDERNE SIGER
DET SAGDE TINA OG MATHIAS:

 

VS-B stod for totalentreprisen af renovering af vores tag og facade.

 

VS-B var før start behjælpelige med inspiration og råd om arkitektur/design og materialer, således at vi fik lige netop den løsning, vi ønskede.

 

VS-B begyndte arbejdet på aftalte dato og blev færdig på den lovede tid.

 

Vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Det er blevet nøjagtig, som vi havde drømt om.

 

 

Vi kan varmt anbefale VS-B.

Tina og Mathias, Slagelse

Familien var uheldig med deres entreprenør, som var hoppet fra deres projekt, da Heidi ringer til VS-B. Vi træder til med det samme. Nye arkitekttegninger bliver udarbejdet og nybygningen af familiens parcelhus, er hermed blevet en realitet.

Heidi Larsen:

 

En råkold Januar morgen møder Jesper og to svende til aftalt tid kl 6 om morgenen. Vi gennemgår sammen det planlagte arbejde over en kop kaffe.

Derefter kører det bare på skinner, arbejdet bliver udført  uden ændring i tidsplan og til aftalte pris. Jesper lytter meget til os kunder og kommer gerne med løsningsforslag når vi er I tvivl om ”irreterende småting”

 

Friske folk med sans for detaljen.

 

De bedste anbefalinger fra Heidi Larsen, Sorø

HANDY MANDEN JIMMY:

 

Når vi som husejere, går i gang med tilbygninger/ombygninger af vores hus, undgår man ikke at støde på store udfordringer, som hurtigt kan blive et stort problem for en `lille familie`, med en travl hverdag.

 

Som husejer, vil jeg varmt anbefale VS-B, hvilken et firma vi har brugt mange gange, både når det gælder nye tage – nye døre vinduer – gulve, isolering, ombygning  m.m. 

 

VS-B kom med en konstruktiv løsning, en tidsplan og et tilbud, hurtigt og effektivt. Vi var ikke i tvivl om at vi havde fat i kompetente mennesker og at jeg, som handy mand kunne deltage under kyndig vejling, var i sig selv et en overraskende oplevelse!

 

Når vi taler om en skala fra 1 til 10, så havner vi på et 10 tal, med en pil opad. Særdeles flot tømrer arbejde- finish er helt i top, ligeledes er pladsen, omkring byggeriet pænt ryddet, så øvrige håndværkere kan komme til...

 

Hilsen Jimmy Hansen

Total renovering af halvt parcelhus, inkl murer el, og tømrer

 
BERIT OG JOHN:

 

kort og godt, ;  rigtig flot arbejde, og resultatet blev præcis som vi havde håbet på.

 

Mvh Berit og John rask

ALLAN PETERSEN:

 

I forbindelse med ombygninger af vores butikker samt ved nyåbninger har vi  haft stor glæde af VS-B store faglige ekspertice. Jesper er punktlig og den type tømrer som har ægte kærlighed til sit arbejde. Han er professionel og en aftale er altid en aftale.

 

Allan Petersen

Indehaver af tøjkæden Invasions 6 Butikker.

bottom of page